Балонена Фиеста

Балонена Фиеста

21Сеп.(Сеп. 21)7:00 преди обяд24(Сеп. 24)6:00 след обядБалонена ФиестаFestival

Балонена_Фиеста_Белоградчик

Подробности

От 21 до 24 септември Adventures in Belogradchik организират за трета поредна година Балонена Фиеста. Уникалното за България събитие ще се проведе в местността Панаирището, сред спиращата дъха природа на Белоградчишките скали. Пилоти от 6 европейски страни ще вземат участие със своите балони в събитието. 

Свободни полети с балон над Белоградчишките скали и панорамни издигания с привързан за скалите балон ще се изпълняват при подходящи метереологични условия всеки ден сутрин и вечер в дните от фестивала. Част от събитието ще бъдат любими музикални изпълнители:
– 21 септември Ограничителна Заповед от Видин
– 22 септември Остава /очаква се потвърждение/
– 23 септември Милена Славова
Едновременно с полетите, посетителите на събитието ще може да се включат в редица допълнителни активности като джип сафари, разходки с атв, фотосесия с летяща рокля, разходка с електрически велосипеди и дегустация на премуим вина от изба Боровица!

Запазване на места за свободен полет може да направите чрез сайта на Приключенски център – Белоградчик https://new.adventure-bg.com/fiesta-belogradchik/ на имейл: info@adventure-bg.com или на тел: 0877144777

Запазване на места за панорамно издигане не е необходимо. Качването в балона става по реда на пристигане на полянката. Издигания ще се правят сутрин от 7:00 и вечер след 18:30 при подходящо време.

Всяка фестивална вечер ще може да се насладите на концерти на любими групи и едновременно с това да се издигате с балон или да вечеряте от вкусната скара на местни майстори кулинари.

По време на фестивала следните конкурси:
1. Фото конкурс
2. Конкурс за художници

Седемчленно жури от пилотския състав ще определи победителите в конкурсите, които ще получат изкушаващи награди, свързани с летене с балон

Събитието се осъществява с подкрепата на Фондация Америка за България! 

Връзка към събитието във Facebook тук.

Още

Време

21 (Четвъртък) 7:00 преди обяд - 24 (Неделя) 6:00 след обяд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

aa
Follow us

Login

Register

terms & conditions