Къща за гости – Джая

гр.Белоградчик, ул."Пейо Яворов " № 12
Posted: 2 години ago
Contact Property

Property Description

 • V Parking
 • 4 Bedrooms
 • 4 Bathrooms
 • 1 Living Rooms
 • 1 Kitchens
Description

Има място, където всеки камък ще ви разкаже история. Шепотът на вятъра го беше носил на крилете на времето, докато го донесе при нас, за да го чуем, изживеем и разкажем на нашите деца, близки и приятели…
Дали това е шанс, в който не вярваме, желание да бъдете авантюристи, чисто любопитство или просто нуждата от кратка почивка, какво ви накара да отворите тази страница?! Няма никакво значение! Вие сте тук и вече сте наши гости.
Кога за последен път се опитахте да чуете мислите си? Да успокоиш сърцето и ума си? Да създадеш мечта?
Елате в Белоградчик – малък град с много природа, чист въздух и положителни вибрации. А ние ще се погрижим да забравите ежедневието, стреса и негативните мисли.
Ще се заредите преродени, освежени и изпълнени с положителни емоции. Чистият въздух ще изпълни дробовете ви, красивата гледка ще изпълни очите ви, а мистичните камъни ще ви пренесат в друга реалност.
Е, усмихнахте ли се вече?!
И ако нуждата от промяна, дори за кратко, е по-силна от вас сега, просто се отпуснете и й се доверете.
Вие ни открихте, очакваме Ви.
Приемете предизвикателството да бъдете наши гости!
Къща за гости Джая е малък сладък семеен хотел, аранжиран в ефектен елегантен стил. Намира се на тихо място близо до центъра на Белоградчик в България.
Задният двор осигурява уединение на всеки, решил да си почине сам, с роднини или приятели. Освен това красивото, аранжирано с розови храсти, цъфтящи и вечнозелени растения, открито пространство носи знака на домашно, уютно и безопасно място, винаги готово да посрещне уморената от ежедневието душа.
Има вход от задния двор, който води към стаите, в които ще бъдете настанени. Всяка стая е в различни меки и топли тонове, което придава допълнително усещане за комфорт, уникалност и собствена сила. И за да не се съмнявате, че сте избрали най-доброто място за настаняване, ще добавим, че има само една врата и няколко стъпала и ще стигнете до нас, за да можете да поискате всичко, от което се нуждаете, без никакво колебание.
Предлагаме Ви 4 стаи: 3 стаи с 2 легла и 1 стая с 3 легла. Всяка стая разполага със санитарен възел, WiFi, TV.
Всяка стая е в различни меки и топли тонове, което придава допълнително усещане за комфорт, уникалност и собствена сила. И за да не се съмнявате, че сте избрали най-доброто място за настаняване, ще добавим, че има само една врата и няколко стъпала и ще стигнете до нас, за да можете да поискате всичко, от което се нуждаете, без никакво колебание.

Property Information

Quick Information
 • Parking :
  V
 • Bedrooms :
  4
 • Bathrooms :
  4
 • Living Rooms :
  1
 • Kitchens :
  1
Amenities
Градина 
Двойни стаи 
Кабелна ТВ 

Ratings & Reviews

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%

0.00

Overall rating
0 ratings
0 reviews

There are no reviews yet.